Du leser nå Dagbladet Pluss

Dobbeltdrapet i Kristiansand:

Familien til Tone mistet det kjæreste de hadde. - Det finnes ingen dårlige minner om mamma

Mandag i forrige uke mistet Morten, Sondre og Simen sin omsorgsfulle kone og mor på et fullstendig meningsløst vis. De aner ikke hvordan livet blir framover.

TILFELDIG OFFER: Tone Ilebekk (48) ble knivstukket og drept som et tilfeldig offer på skolen Wilds Minne i Kristiansand. – Se på den vakre dama som noen har tatt fra oss på en slik måte, sier ektefellen Morten Andersen, og peker på et bilde av Tone hvor hun smiler bredt en solrik sommerdag. Med et smil prøvde hun alltid å hjelpe alle barn. Og det var et barn hun ville redde da hun brutalt møtte døden.
TILFELDIG OFFER: Tone Ilebekk (48) ble knivstukket og drept som et tilfeldig offer på skolen Wilds Minne i Kristiansand. – Se på den vakre dama som noen har tatt fra oss på en slik måte, sier ektefellen Morten Andersen, og peker på et bilde av Tone hvor hun smiler bredt en solrik sommerdag. Med et smil prøvde hun alltid å hjelpe alle barn. Og det var et barn hun ville redde da hun brutalt møtte døden.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KRISTIANSAND (Dagbladet):

«Kjære Morten, Sondre og Simen.

Vi kjenner ikke dere, og dere kjenner ikke oss. Men vi føler likevel et sterkt bånd gjennom vårt forhold til Tone. Våre to kjære barn har begge fått gleden av å være sammen med Tone i barnehagen nesten hele livet sitt. Og vi har hatt gleden av å møte smilet hennes mange morgener og ettermiddager».

Slik starter et av flere hundre kondolansekort Tone Ilebekks familie fikk i forrige uke. Det er ført i pennen av et foreldrepar.

Tones ektemann, Morten Andersen (48), sier at det forteller så mye om kvinnen han hadde vært sammen med i 30 år før hun mandag i forrige uke ble et tilfeldig offer for knivdrap.

Tone (48) var på tur med hunden Oscar etter å ha vært på jobb i Lund barnehage. Som tilfeldig forbipasserende til en situasjon mellom to ungdomsgutter, ble hun knivstukket av en 15-åring da hun prøvde å hjelpe 14 år gamle Jakob Abdullahi Hassan. Begge var fremmede for henne.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.