- Familien til Veronica har det veldig tungt

Savnede Veronica Heggheim Stegegjerdet bekreftet død

GJØR UNDERSØKELSER:  Krimteknikere gjør i ettermiddag undersøkelser ved huset der den avdøde Veronica Heggheim Stegejerdet bodde. Foto: Fridgeir Walderhaug
GJØR UNDERSØKELSER: Krimteknikere gjør i ettermiddag undersøkelser ved huset der den avdøde Veronica Heggheim Stegejerdet bodde. Foto: Fridgeir Walderhaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var 22 år gamle Veronica Heggheim Stegejerdet som ble funnet død i Barsnesfjorden i Sogndal på fredag.

Det fastslår politiet i Sogn og Fjordane i en pressemelding i dag, etter at det fredag ettermiddag ble funnet en død kvinne i Barsnesfjorden i nærheten av hjemmet til den savnede 22-årige kvinnen.

- Politiet bekrefter at den avdøde er Veronica Heggheim Stegejerdet. Politiet venter nå den foreløpige obduksjonsrapporten, men vi vet foreløpig ikke mer om årsaken til dødsfallet, sier fungerende regionlensmann Asle Karoliussen til Dagbladet. 

I dyp sorg I helgen har det vært foretatt obduksjon av den avdøde som nå viser seg å være Veronica som har vært savnet siden 25. oktober. 

- Familien ble informert om at Veronica var bekreftet død sent i går kveld. De er lettet over at hun er funnet, men har det veldig tungt, sier familiens bistandsadvokat Synne Catrin Øren til Dagbladet. 

- Det har vært tre tunge uker for familien, som nå går inn i en ny fase som dreier seg om å finne svar på hva som har skjedd med Veronica. De håper nå å finne svar, sier Øren. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer