Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Familien tror Tone Ilebekk (48) ble tilfeldig offer

- Kom uforskyldt opp i dette, sier bistandsadvokaten. 

DREPT: Tone Ilebekk (48) ble drept i dobbeltdrapet i Kristiansand mandag. Familien tror hun var et tilfeldig offer. Foto: Politiet / NTB scanpix
DREPT: Tone Ilebekk (48) ble drept i dobbeltdrapet i Kristiansand mandag. Familien tror hun var et tilfeldig offer. Foto: Politiet / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det som er kjent så langt tyder på at Tone Ilebekk uforskyldt kom opp i situasjonen som endte med at hun ble drept, mener bistandsadvokat Tone Westbye.

– Vi har lite informasjon, men ut fra omstendighetene, synes det som om hun har kommet uforskyldt opp i dette, sier familiens bistandsadvokat Tone Westbye til NTB.

KRISTIANSAND: Bistandsadvokat Kristine Eide, bistandsadvokat Tove Westbye og Tor Kallmyr fra Kripos. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
KRISTIANSAND: Bistandsadvokat Kristine Eide, bistandsadvokat Tove Westbye og Tor Kallmyr fra Kripos. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer

Så langt er det kjent at Tone Ilebekk var ute og luftet hunden da hun kom opp i en situasjon som endte med at hun ble drept. Det er ingenting som tyder på noen relasjon til verken drapsmannen eller Jakob Hassan (14), det andre drapsofferet.

Westbye sier familien er lettet over at en 15 år gammel gutt nå er pågrepet og har tilstått drapet, men mener alderen til gjerningsmannen er underordnet for familien.

– De har mistet en kjær person. Det gjør nok ikke noe fra eller til for dem at det er snakk om en ung gjerningsmann, sier advokaten.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!