Familietragedie bak dobbeltdrap

Politiet jakter ikke på noen drapsmann etter at to brødre på 31 og 24 år er funnet skutt og drept i en tomannsbolig på Fræna i Møre og Romsdal. Alt tyder på at det dreier seg om en familietragedie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har ingen holdepunkter for å si at det var andre enn brødrene til stede i leiligheten da de døde, sier politiinspektør Ole Ødegård til Dagbladet.

Klokka 16.30 mandag ettermiddag fikk politiet først en melding om at en person var skadd i den aktuelle boligen. Da de seinere kom til stedet, ble de to brødrene funnet døde.

Politiinspektør Ødegård vil på det nåværende tidspunkt ikke si noe konkret om hva som kan ha skjedd. Han vil heller ikke kommentere om de har funnet noe drapsvåpen.

- Det hele virker uforståelig på folk som kjente de døde. Brødrene skal ha vært veldig skikkelige og ordentlige, sier politiinspektøren.

Det var ingen vitner til selve hendelsen, men det var folk i naboleilighten som fant de døde og varslet politiet.

Tre teknikere fra Kripos har i hele dag gått meget grundig til verks i sine undersøeklser på åstedet. Politiinspektøren hadde nå i kveld ennå ikke fått noen endelig rapport fra åstedsundersøkelsen.

Begge de omkomne brødrene bodde med sine familier i hver sin leilighet i tomannsboligen de ble funnet i, men den eldste skal ha flyttet ut like før jul.

TRAGEDIE: Det var i dette huset i Fræna at de to brødrene ble funnet.