Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fana Sparebank ranet for 200.000 kroner

En mann ranet Fana Sparebank på Minde i Bergen for 200.000 kroner. Mannen truet til seg pengene ved hjelp av et angivelig håndvåpen som var holdt skjult under en avis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ranet skjedde i morges. I ettermiddag var ransmannen fortsatt ikke pågrepet, og politiet i Bergen har gått ut med en etterlysning.

Vitneobservasjoner tyder på at mannen forsvant fra åstedet på sykkel. En mann som kan stemme med signalementet, ble observert i Leaparken på Minde kort tid etter ranet. Politiet har funnet en blå sykkelhjelm som mannen skal ha hatt på seg under ranet.

Vitner har opplyst at raneren var påfallende liten - om lag 160-165 cm høy. Han snakket gebrokkent norsk under ranet.

Raneren fikk med seg om lag 100.000 kroner i norske sedler og et tilsvarende beløp i utenlandsk valuta, opplyser politiet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling