Hellas:

Fanga død mann i fiskegarn

Skal ha kastet ham på havet igjen.

PELION: Liket av en tilfeldig mann skal ha blitt fanget i en fiskers garn i nærheten av øya Pelion i Hellas. Foto: Nicolas Economou/NurPhoto/Shutterstock
PELION: Liket av en tilfeldig mann skal ha blitt fanget i en fiskers garn i nærheten av øya Pelion i Hellas. Foto: Nicolas Economou/NurPhoto/Shutterstock Vis mer
Publisert

En fisker i Hellas er anklaget for å ha dratt opp en død mann i garnet sitt, for så å ha kastet ham ut i havet igjen, melder The Guardian.

Mannen som skal ha blitt kastet tilbake på sjøen var 74 år gammel. Han ble nylig meldt savnet, etter at han ikke kom tilbake fra spydfiske i nærheten av den greske øya Pelion.

Den 52 år gamle fiskeren er nå pågrepet av gresk politi, mistenkt for å ha kastet den døde kroppen ut i havet igjen uten å opplyse kystvakta om funnet.

- 74-åringen ble trukket opp og kastet tilbake mens han fortsatt var fanget i nettet, sa kystvakten i en uttalelse, ifølge The Guardian.

Tre patruljebåter ble sendt ut for å lete etter mannen, som til slutt ble funnet av en dykker.

VARSEL: Det ble sendt ut tsunamivarsel etter at et jordskjelv rystet Hellas og Tyrkia i oktober i fjor. Vis mer

Den 52 år gamle fiskeren vil bli tiltalt for å ha unnlatt å rapportere funnet av en død person, ifølge kystvakten.

Pelion er en av Hellas mest populære reisemål, og trekker årlig tusenvis av besøkende til sine strender.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer