Fångad av en stormvind...

Det har aldri vært noe lett ekteskap mellom Carola og Runar Søgaard. Ikke minst takket være pastor Søgaard, som ble superkjendis i både Norge og Sverige da han kapret Carola.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to møtte hverandre første gang på en kristen konferanse i Tyskland i august 1987. November samme år forlovet de seg, men brøt forlovelsen etter noen måneder. Men de to møtte hverandre igjen i Chicago i 1989. Han fridde - og fikk ja.

24. februar 1990 forlovet de seg igjen. I mai giftet de seg i Livets Ords kirke med hele 4000 gjester, men ekteskapet var ugyldig juridisk sett, ettersom Ulf Ekman som foresto «vielsen» ikke er prest.

Så gikk det slag i slag for hele Sveriges og Norges nye store kjendispar: En nabo skjelte ut Runar: «Han kjører som faen. Jeg tør knapt å gå ut med hunden.» Innimellom frelsing av svaksynte eldre kvinner skjøt pastor Søgaard en rådyrbukk fra sitt soveromsvindu. Paret spiste bukken til middag, Runar fikk 6000 i bot og inndratt jaktlisensen.

Carola og Runar kjøpte seg etter hvert en bombesikker villa. Runar er en notorisk råkjører og er gang på gang blitt tatt i trafikkontroller. Han krasjet også Carolas nye luksusbil, en Mercedes kabriolet.

Runar innrømmet i et intervju i fjor at han har slått ned den norske fotomodellen Steffen Trulsen, som ble venn av Carola etter at de to møtte hverandre i St. Tropez. Han ba modellen og Gud om tilgivelse.

Og kunne røpe: - Jeg har nok brutt alle De ti bud. Men jeg har ikke drept noen.

Fångad av en stormvind...