Fanget av gressklipperen

Søndag skulle Marie Poleet klippe plenen i det fine været. 73-åringen ante ikke at hun kom til å tilbringe de 40 timene under sin egen gressklipper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den merkverdige gressklipperhistorien stammer fra Jerseyville i St. Louis i USA. Søndag klokka 13 begynte Marie Poleet å klippe plenen i den store hagen sin. Det neste hun husker er at hun våknet i en dyp grøft to og en halv time seinere.

Men det skulle ta lang tid før noen fant henne. Først etter to dager, tirsdag klokka 08, ble hun sett av to gutter som ventet på skolebussen, skriver lokalavisa St Louis Post-Dispatch.

- Jeg skjønte ikke helt hva som skjedde, sier Poleet på telefon fra Jersey Community Hospital.

- Gressklipperen ble kastet rundt, og landet oppå meg. Den dekket mesteparten av kroppen min. Men jeg føler meg i fin form. Jeg har ingen skader, bare noen skrubbsår på armene og ryggen.

Aktiv person

De to guttene som så henne til slutt, varslet sjåføren på skolebussen. Han tok øyeblikkelig kontakt med politisjef Bill Bridges i Jerseyville i St. Louis.

- Hun var i så god form at hun klarte å fortelle oss hva som hadde skjedd mens hun lå under gressklipperen, sier Bridges.

- Poleet hadde falt ned i en svært dyp grøft. Hun er en aktiv person, og er mye ute, så ingen meldte henne savnet.