Australia:

Fanget fire meter lang krokodille

Største krokodillen på mange år, som har blitt fanget i Flora River Nature Park.

DIGER: Saltvannskrokodillen er den største som har blitt fanget i dette området på mange år. Foto: AP / NTB Scanpix
DIGER: Saltvannskrokodillen er den største som har blitt fanget i dette området på mange år. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Å bli kalt ut på oppdrag som omhandler dyr, som du og jeg kanskje helst vil holde oss lengst mulig unna, er hverdagskost for de fleste viltvoktere i Australia.

Landet har tross alt en god del farlige dyr, som blant annet haier og to meter høye fugler, som har tatt livet av flere mennesker. Og så kan vi ikke glemme at 21 av de 25 dødeligste slangene koser seg der.

Fredag forrige uke var det en krokodille, som var grunnen til at viltvokterne i det nordlige territoriet av Australia, måtte ta turen til Flora River Nature Park.

Største på mange år

En diger saltvannskrokodille hadde klart å komme seg opp elva Flora, og til et populært turistmål i naturparken. Krokodillen var 4,4 meter lang og 350 kilo tung, ifølge The Independent.

Selv om det ble fanget en enda større krokodille i elva Kathrine i juli 2018, er dette den største på mange år som har blitt fanget i akkurat dette området.

Elven Flora og naturparken den ligger i er et populært turistmål for fiskere. Turister som kommer dit blir advart mot å bade i elva, nettopp på grunn av saltvannskrokodiller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer