Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Fanget i bitter rettsstrid med eks-hushjelp i amerikansk luksusidyll

I 2011 kjøpte finansparet Celina Midelfart (41) og Tor Olav Trøim (51) drømmehuset i Miami. Nå er de saksøkt av en tidligere hushjelp som sier hun frykter for livet og ber om rettslig beskyttelse fra paret.

FRUSTRERTE:  Celina Midelfart og Tor Olav Trøim legger ikke skjul på at de er dypt frustrerte over å være fanget i en bitter strid i det amerikanske rettsvesenet. Arkivfoto: NTB SCANPIX
FRUSTRERTE: Celina Midelfart og Tor Olav Trøim legger ikke skjul på at de er dypt frustrerte over å være fanget i en bitter strid i det amerikanske rettsvesenet. Arkivfoto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MIAMI/OSLO (Dagbladet): Da Dagbladet oppsøker Trøim og Midelfarts luksusbolig på rikingøya Hibiscus Island ved Miami, står både porten og døra på vid gap. Svære, elegante skulpturer står utstilt ved inngangspartiet, og innefra lyder stemmer og dempet musikk. Mørket har senket seg, og et tredvetall av deres største investorer er samlet til fest i særdeles glamorøse omgivelser.

Men ikke alt er fryd og gammen blant palmene i Trøim og Midelfarts Florida-paradis. Hushjelpen, som jobbet i huset da de flyttet inn i 2011, Saasha Rodriguez, har saksøkt paret for brudd på den amerikanske arbeidsmiljøloven. Rodriguez mener hun ikke fikk betalt for alle timene hun arbeidet, og at hun ble usaklig oppsagt.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?