Fanget i ruinene

Fem tyrkiske bygningsarbeidere fryktes fanget i ruinene etter at en boligblokk kollapset i London i formiddag. Letingen pågår fremdeles.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det tre etasjer høye leilighets-komplekset falt sammen klokka 8.25 lokal tid. Ulykken skjedde i Tottenham, nord i den engelske hovedstaden, ikke langt fra den berømte fotballstadion til Tottenham Hotspurs.

To kvinner, en mann og et barn ble hentet ut fra bygningen. En kvinne ble brakt til et lokalt sykehus med kuttskader, mens mannen og barnet var uskadd.

Var i butikken

Alle fire ble reddet ut fra andre etasje i bygget ved hjelp av en hydraulisk plattform. I første etasje av bygningen er det en butikk hvor det skal ha oppholdt seg flere mennesker.

- Vi har fått melding om at det var fem mennesker i butikken, men det er ikke bekreftet, sa talsmann Tony Agar ved brannvesenet i London til Sky News fredag ettermiddag.

I kveld var det ikke mulig å få kontakt med brannvesenet, men engelske aviser melder at letingen fremdeles pågår.

- Vi håper at de som er fanget der inne, fortsatt er i live.

Ropte til ofrene

Øyenvitner forteller at de har hørt stemmer fra ruinene.

- Jeg hørte voldsom buldring og så bygningen kollapse i en støvsky. Så hørte jeg mennesker som ropte om hjelp innenfra. Jeg ropte at jeg skulle skaffe hjelp, forteller Elizabeth Sheehan til Sky News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer