Fanget «monster-hvithai» på over ett tonn - med stang!

Brukte fire timer på å kjempe mot kjempen.

«MONSTER»: Den amerikanske fiskeren Chip Michalove fanget denne hvithaien med fiskestang tirsdag denne uka. Selv beskriver han dyret som en «monster-hvithai». Foto: Outcast Sport Fishing
«MONSTER»: Den amerikanske fiskeren Chip Michalove fanget denne hvithaien med fiskestang tirsdag denne uka. Selv beskriver han dyret som en «monster-hvithai». Foto: Outcast Sport Fishing Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Amerikaneren Chip Michalove kunne knapt tro sine egne øyne da han så hva som hoppet opp over havoverflaten tirsdag denne uka. 

Michalove tar daglig med seg kunder ut på havet for å lete etter store fisk, gjennom hans eget selskap Outcast Sport Fishing i South Carolina. Tirsdag var han ute med en kunde fra Tennesse, da de plutselig fikk storfangst utenfor Hilton Head Island i Sør-Carolina.

- Plutselig hoppet monsteret rett opp av vannet bak båten. Dette er den største haien jeg noensinne har fanget, sier Michalove til Dagbladet. 

- En sinnssyk kamp Etter å ha kjempet mot den sterke haien i rundt fire timer, fikk dem den endelig opp til båten.  - Det var en sinnssyk kamp for å få henne opp. Så vidt jeg vet er det første gang noen klarer å fange en så stor hai med stang på over 30 år. Den erfarne fiskeren la så hånda på nesa til hvithaien for å forsøke å få ut kroken av munnen til dyret.

- Jeg var nervøs, for det var grusomt spennende. Men hun var ganske sliten på det tidspunktet, og jeg måtte få tilbake kroken min, forklarer han og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer