Fanget på do i 80 timer

Han syntes nok livet var noe dritt, 63-åringen fra Wien, der han satt innesperret på et transportabelt toalett i 80 timer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Å tilbringe tid i fred og ro på husets minste rom kan være bot for både kropp og sjel. En 63-åring fra Østerrike fikk nok likevel litt for mye ensomhet av det slaget i helgen.

Mannens dass-maraton startet sist fredag, da han ble slått i hodet og ranet av to overfallsmenn i Wien. Ranerne var ikke fornøyd med det, men satte etter mannen da denne stakk av.

Fant do

Stor var lykken da den etterfulgte fikk øye på et av byens transportable toaletter. Han heiv seg inn og fikk låst døra bak seg, akkurat i tide til at forfølgerne ikke fikk fatt i ham, melder Yahoo News.

Ranerne likte slett ikke at byttet hadde sluppet unna rett foran nesa på dem. Derfor kvitterte de for flukten med å velte hele toalettet. Med døra ned.

Varmt

- Han ropte og ropte på hjelp og hamret løs på veggene. Men ingen hørte ham fordi dette skjedde i et travelt veikryss, uttalte en politimann etter hendelsen.

Søndag morgen endte det bedritne marerittet for 63-åringen. Da hadde han klart å åpne en av dassens lufteventiler og få oppmerksomhet fra en lettere overrasket forbipasserende.

Foreløpig har ikke mannen vært i stand til å kommentere hendelsen. Men han har neppe hatt det særlig godt. I lufta utenfor doen var det mesteparten av tida over 30 grader. Inne i den trange lille plastboksen har det trolig vært mye, mye varmere.