Fangevokter tilstår sex-overgrep

Fangevokteren (33) tilstår sex-overgrep og å ha gjort en innsatt gravid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Fengselsansatt sex-etterforskes

SKIEN (Dagbladet.no): Den siktede fangevokteren (33)  i Skien fengsel tilstod i dag etter flere ukers press.

I avhøret ble han konfrontert med politiets kronbevis: En DNA-test som viser at han hadde gjort den innsatte gravid. Da valgte den siktede 33-åringen å tilstå. Han har i flere avhør i høst blånektet for overgrep mot kvinnen.

Med tekniske bevis mot seg hadde han knapt noe valg.

På cella

Kvinnen har blitt utsatt for seksuelle overgrep på cella siden i sommer. Betjenten nekter for å ha brukt vold eller trusler mot henne, men innrømmer seksuelle overgrep.

Kvinnen anmeldte saken i september. Hun var da gravid, og hevdet at fengselsbetjenten var gjerningsmannen. Hun har hele tida visst sannheten - nå har betjenten valgt å tilstå.

Fengselsbetjenten får sparken og risikerer inntil fem års fengsel for seksuelle overgrep.

BAK LÅS OG SLÅ: Fengselsbetjenten i Skien fengsel risikerer selv fem års fengsel dersom han blir dømt for seksuelle overgrep mot en innsatt. Foto: TORBJØRN BERG
BAK LÅS OG SLÅ: Fengselsbetjenten i Skien fengsel risikerer selv fem års fengsel dersom han blir dømt for seksuelle overgrep mot en innsatt. Foto: TORBJØRN BERG Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer