- HUSKER IKKE: Tiltalte Rune Øygard bekrefter at meldinga er sendt fra ham, men hsier han ikke husker ikke i hvilken setting. Foto: Dagbladet
- HUSKER IKKE: Tiltalte Rune Øygard bekrefter at meldinga er sendt fra ham, men hsier han ikke husker ikke i hvilken setting. Foto: DagbladetVis mer

«Fann du ut at han ikke er noe for deg likevel? At det du og eg har er finare?»

Ny SMS fra Øygard til jenta lagt fram i retten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HAMAR (Dagbladet): Aktor Thorbjørn Klundseter foreholdt en ny melding til tiltalte Rune Øygard i Eidsivating lagmannsrett i dag.

Følg forklaringen til Rune Øygard direkte i vårt Nyhetsstudio.

Meldinga er funnet på fornærmedes telefon og skal ha blitt mottatt den 28. juni 2011 klokka 22.53:

«Skjønar du ikkje kor mykje du betyr for meg? Er du like mykje forelska i meg? Fann du ut at han ikke er noe for deg likevel? At det du og eg har er finare? »
- Husker ikke Øygard oppga til dommeren at han er enig i at meldinga kommer fra han.

- Jeg beklager å si at jeg ikke husker. Dette er et par år siden. Jeg kan ikke si hva dette bygger på. Jeg kjenner igjen sjargongen, men umulig å si hva det er, sier Øygard i retten om meldinga.

Ny kjæreste Aktor peker på at meldinga er sendt i samme tidsrom som da jenta har forklart at hun ble sammen med en annen.

- Jeg skjønner at du mener dette har noe med en kjæreste hun har å gjøre. I dag ville jeg brukt ordet «glad» og ikke «forelska». Jeg vet rett og slett ikke hva det er. Jeg kjenner sjargongen, men ikke hva det dreier seg om, sier Øygard om den hittil ukjente sms-en.

Hittil ukjente SMSer slo ned som en bombe i retten i går.

Da konfronterte aktor Klundseter Øygard med flere meldinger som påtalemyndigheten mener er med på å belyse deres forhold, en angivelig dekkhistorie og et bilde.

NYE BEVIS: Aktor Thorbjørn Klundseter la fram en ny SMS i retten i dag. Foto: Jacques Hvistendahl
NYE BEVIS: Aktor Thorbjørn Klundseter la fram en ny SMS i retten i dag. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer