Fanny (19) omkom på safari i Botswana

Var på jorda-rundt-reise med venninner.

OMKOM: Fanny Celine Lie Kløvstad (19) fra Oppegård i Akershus omkom da hun ble truffet av et stort tre som falt på teltet hennes. Foto: PRIVAT
OMKOM: Fanny Celine Lie Kløvstad (19) fra Oppegård i Akershus omkom da hun ble truffet av et stort tre som falt på teltet hennes. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var 19-årige Fanny Celine Lie Kløvstad fra Tårnåsen utenfor Oslo som omkom i Botswana i helga. Det opplyser hennes familie via talsperson Harald Wisløff i 16-tida.

Ifølge Wisløff ble Kløvstad natt til søndag truffet av et stort tre som falt ned på teltet hun lå og sov i, under et voldsomt uvær med tordenvær, vind og regn.

19-åringen var på safari i det afrikanske landet sammen med fire jevngamle venninner. Ulykken skjedde ved starten av det populære Okavango-deltaet.

Usikkerhet om lyn Tidligere meldinger har gått ut på at et lynnedslag var årsaken til ulykken. Men dette er ikke endelig slått fast, ifølge Wisløff.

- Det er så langt usikkert hvorvidt et lynnedslag splintret treet, eller om det ble blåst ned. Det nøyaktige hendelsesforløpet blir det opp til lokalt politi å klarlegge, sier talsmannen.

Kløvstad - som ville fylt 20 om to dager - var russ i fjor, og var på jorda-rundt-reise sammen med venninnene, flere av dem barndomsvenner.

- De har spart penger i lang tid og hadde planer om å være på reise fram til 15. mai, opplyser Wisløff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer