Fant 130 mill. i ransutbytte

Britisk politi har funnet rundt 130 millioner kroner av utbyttet fra rekordranet i Kent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Mer enn 500 millioner norske kroner ble ranet fra Securitas-depotet i Tonbridge sør for London 22. februar. Direktør Colin Dixon og hans familie ble kidnappet før ranerne slo til. Britisk politi har gått bredt ut, foretatt 17 arrestasjoner og satt store ressurser inn på å finne rekordutbyttet. Britiske etterforskere frykter store beløp allerede er smuglet ut av landet.

Container

Daily Mirror skrev i går at politiet torsdag fant millionbeløp dumpet i bager i en container nær en bilredningsstasjon i Sørøst-London. Innehaver Nigel Reeve reiste fra Storbritannia til Spania to dager etter at ranet skjedde.-  Etter ranet dro jeg til Spania i en hvit van. Jeg vet det ikke ser bra ut, men jeg er helt uskyldig. Jeg har ingenting å skjule, sier han.

Kan ha blitt dumpet

Lørdag ble mekaniker Roger Coutts arrestert i London. Overkonstabel Michael Fuller ved Kent Police sa i går at politi fra Nord-Irland nå bistår i etterforskningen. Tonbridge-ranet bærer mange likhetstrekk til Northern Bank-ranet i Belfast før jul 2004, der over 300 millioner kroner ble borte. Den gangen ble pengebeløp, i nye sedler, sporet til IRA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer