Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant 19-åring i live tre dager etter det massive jordskredet i Kina

Begravde over 30 bygninger. 81 personer savnet.

 81 SAVNET:  Nesten tre dager etter at det massive jordskredet begravde over 30 bygninger i Zhenzhen i Kina, fant redningsmannskaper en 19 år gammel mann i live. Fremdeles skal 81 personer være savnet. Foto: Reuters / NTB Scanpix
81 SAVNET: Nesten tre dager etter at det massive jordskredet begravde over 30 bygninger i Zhenzhen i Kina, fant redningsmannskaper en 19 år gammel mann i live. Fremdeles skal 81 personer være savnet. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Letemannskaper har gravd fram en overlevende nesten tre døgn etter at han ble begravd av det massive jordskredet i Shenzhen i Kina.

Det melder det statlige nyhetsbyrået Xinhua, som også opplyser at nok en omkommet ble hentet ut fra jordmassene. Den overlevende er en 19 år gammel mann.

Letemannskapene søker videre etter overlevende etter det enorme skredet som søndag traff et industriområde, begravde over 30 bygninger, ødela en naturgassledning og utløste en gasseksplosjon.

Ifølge myndighetene i Beijing ble jordskredet utløst av at en fylling med jord og avfall fra bygningsarbeid var blitt for høy og ustabil. Fyllingen ruvet 100 meter over omgivelsene etter å ha blitt bygget opp over to år.

Xinhua opplyser ikke hvor mange mennesker som er savnet etter skredet, men tirsdag meldte den kinesiske kringkasteren CCTV at 81 mennesker ikke var gjort rede for. Siden er én overlevende og minst én omkommet person funnet.

Tre personer ble skadde da skredet ble utløst søndag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media