Fant 222 mill. i skuffen

Melvin Milligan fant en lotteri-kupong verdt 222 millioner kroner i roteskuffen, og den var gyldig i bare to dager til. Da puttet Melvin kupongen i postkassen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Melvin Milligan fra New Jersey i USA har stor tillit til postvesenet, melder CNN. Kupongen nådde fram i tide, og Melvin fikk sine 222 millioner. Og det var bra. Kona Kim mener hun ville ha havnet i fengsel dersom kupongen ikke hadde nådd fram i tide.

- Han ville vært død, sier Kim til CNN.

Selv forklarer Melvin sin urokkelige tro på postsystemet med at han ikke tenkte helt klart.

Ekteparet hadde altså vinnerkupongen liggende i en skuff i 363 dager før de fant den. Innsatsen var fem dollar, og Melvin hadde helt glemt kupongen til en radiokanal fortalte at vinneren av storgevinsten ikke hadde meldt seg.

På spørsmål om hvordan han reagerte da han skjønte at han hadde vunnet sier Melvin.

- Jeg hverken skrek eller jubla høyt. Det sto kona for.

Ekteparet kunne ha fått hele 374 millioner kroner på gevinsten, dersom de hadde valgt å ta den ut over 20 år. Men Kim og Melvin valgte å få det hele unnagjort med en gang. De tok med seg sjekken med 222 millioner kroner, og var fornøyd med det.

Sjefen i lotteriselskapet, Virginia Haines sier at det er første gang noen har sendt inn sin egen vinnerkupong i et brev. Hun la til at gevinsten til Melvin var den største i selskapets historie.

<B>STOLTE PÅ POSTEN: Melvin Milligan (40) smiler på pressekonferansen. Han fant lotterikupongen verdt 222 millioner kroner bare to dager før fristen gikk ut.