Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant 23 morfin-ampuller med hull

Helse Nord jakter på utro tjener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Helse Nord og politiet jakter på en utro tjener etter at innholdet i 23 av 24 morfinampuller i ambulansene i Tysfjord og Hamarøy er byttet ut.

Personellet i en av de tre sykebilene i Hamarøy og på vestsiden av Tysfjord oppdaget at noen hadde tuklet med morfinampullene, skriver Avisa Nordland.

- De fant et lite hull i en glassbeholder. Nærmere sjekk avdekket hull i 23 av 24 morfinampuller i de tre bilene som er stasjonert på Drag og Oppeid, opplyser lensmann Aslak Finvik i Hamarøy til avisen.

Tyveriene ble oppdaget da personell skulle gi morfin til en pasient. Da man så hullet i en av beholderne, fikk pasienten annen smertestillende medisin.

- De ødelagte glassbeholderne er sendt til Kriminalpolitisentralen (Kripos) for nærmere analyse, sier politiadvokat Trond Lakselvhaug ved Salten politidistrikt til avisen.

- Det er ingen grunn til å tro at utenforstående står bak disse handlingene, sier lensmannen. Ambulansebilene var ikke brutt opp, og politiet finner det usannsynlig at bilene skal ha stått ulåst.

De tre ambulansene i området ble tidligere drevet av selskapet HT Safe. I høst overtok Stokland Ambulanser driften av bilene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media