Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant 24 000 euro på trikken

En trikkekunde fant pengesedlene i en konvolutt på Ekebergbanen i Oslo. Får ros av politiet.

PENGER I KONVOLUTT: Den ærlige trikkekunden leverte fra seg pengene, som nå er viderelevert til politiet i Oslo. Illustrasjonsbilde: Håkon Eikesdal
PENGER I KONVOLUTT: Den ærlige trikkekunden leverte fra seg pengene, som nå er viderelevert til politiet i Oslo. Illustrasjonsbilde: Håkon Eikesdal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no) Det var forrige lørdag at en trikkekunde fant en konvolutt som inneholdt 24.000 euro. Beløpet tilsvarer rundt 205.000 kroner etter dagens valutakurs.

Pengene ble overlevert trikkeføreren som bragte dem videre i systemet, melder lokalavisen Nordstrands Blad.

Sedlene var først innom Manglerud politistasjon før de ble sendt til  analyse.

— I disse tider hvor det er mye fokus på kriminalitet, tyverier og innbrudd er det viktig at man ikke mister troen på mennesket, og at noen faktisk leverer sånne ting som man finner gjør en jo glad, sier Gro Smedsrud, stasjonssjef på Manglerud, til lokalavisen.

Politiet skal foreløpig ikke ha noen formening om hvor pengene stammer fra. Ennå har ingen meldt seg for å etterlyse pengene, ifølge lokalavisen.

Vet du noe mer om denne saken, send tips til: skh@dagbladet.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media