Fant 25 geitekadavre i elva

Makabert i Volda. Var pakket inn i sekker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Et tips til lensmannen i Volda i ettermiddag om et makabert funn i ei elv i kommunen, viser seg å stemme.

-    Det ligger om lag 25 geitekadavre i elva, to-tre voksne geiter og resten kje. Vi vet ennå ikke hvordan de døde dyrene har havnet i elva, sier operasjonsleder John Kåre Flo i Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet.no fredag kveld.

Av hensyn til etterforskningen og fordi kadavrene ennå ikke er fjernet, vil ikke politiet fortelle hvor kadavrene er funnet, bortsett fra at det er ei elv som fører ut i Austefjorden.

-    Det er ikke noe drikkevannsreservoar for mennesker i området. Mattilsynet og lensmannen jobber for å finne ut hva som har skjedd, sier operasjonsleder Flo.

Pakket inn i sekkerDet er ingen gårdsbruk i nærheten av funnstedet, og politiet tror foreløpig ikke at det er noe dyretragedie som er bakgrunnen.

Det er vanlig at hannkje blir avlivet etter fødsel i sommerhalvåret.

- Dyrene er pakket inn i sekker, og derfor tror vi at noen har dumpet dem på et sted de ikke skal dumpes, sier operasjonsjonsleder John Kåre Flo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer