Fant 60 kidnappede hagenisser

Politiet fant 60 kidnappede hagenisser - inkludert fem av Snøhvits sju dverger - under en husransakelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Innbyggerne i Bartlett i Illinois, USA har lenge lurt på hvor de ble av hagenissene deres. Nå som det begynte å trekke mot jul, og hagenissene kunne storkose seg ute blant neonblinkende juletrær og de filtkledde alvevennene sine, satte politiet endelig inn nådestøtet mot nissenapperne.

Dyre nisser

Tre tenåringsgutter ble pågrepet da politiet fant nesten 60 hagenisser i en garasje. Ifølge politiet er alle nissene kidnappet fra boliger i Bartlett og Streamwood utenfor Chicago det siste halve året. Hagenissene, som var mellom 30 centimeter og 1,2 meter høye, er verdt opptil tusen kroner hver.

- På et tidspunkt sto fem av de sju dvergene i Snøhvit her, sier polititalskvinne Debbie Speciale i Bartlett politidistrikt til nyhetsbyrået AP.

- De to siste dvergene klarte trolig å gjemme seg fra kidnapperne.

Kan bli solgt

De aller fleste hagenissene er allerede gjenforent med familiene sine etter de mange månedene i fangenskap. Men 16 nisser står fremdeles ensomme på politistasjonen og frykter at de aldri får møtt sine elskede igjen. Hvis ingen gjør krav på dem, vil de bli solgt på auksjon i mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer