Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant 61 lik i nedlagt krematorium i Mexico

Naboer i ferieby klagde på lukt.

 SJOKKFUNN:  Kriminalteknikere i det nedlagte krematoriet i feriebyen Acapulco. Etter luktklager fra naboer, har politiet funnet 61 døde kropper. Foto:  AFP/NTB Scanpix.
SJOKKFUNN: Kriminalteknikere i det nedlagte krematoriet i feriebyen Acapulco. Etter luktklager fra naboer, har politiet funnet 61 døde kropper. Foto: AFP/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mexikanske myndigheter har funnet totalt 61 døde menen4sker i et nedlagt krematorium i byen Acapulco på stillehavskysten.

- Vi jobber med å identifisere hvor mange barn, kvinner og menn det er, sier statsadvokat Miguel Angel Godinez i delstaten Guerrero fredag.

Hæren og politiet rykket ut til stedet da naboer klaget over lukta, opplyser anonyme kilder i politiet i delstaten til nyhetsbyrået AFP.

Krematoriet i bydelen Llano Largo ble forlatt for et år siden.

Acapulco var i sin tid et yndet reisemål for rike amerikanere, men byen har de siste årene vært i forfall. Rivaliserende narkogjenger har forvandlet Acapulco til en av Mexicos mest voldelige byer.

Stillehavsbyen ligger i delstaten Guerrero, der 43 studenter forsvant fra byen Iguala i september i fjor. De ble drept av gjengmedlemmer som siden brente likene.

Massakren utløste store protester mot myndighetene i Mexico.

(NTB-AFP).