«NARKOTIKK»: Disse boksene inneholdt annet enn hermetisk mat. Tollerne fant til sammen sju kilo amfetamin i boksene. Foto: Tollvesenet
«NARKOTIKK»: Disse boksene inneholdt annet enn hermetisk mat. Tollerne fant til sammen sju kilo amfetamin i boksene. Foto: Tollvesenet Vis mer

Fant amfetamin på boks i Larvik

Hermetikk ble narkotikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tollere fant sju kilo amfetamin kamuflert som hermetikk da de kontrollerte en bil som kom med båten fra Danmark til Larvik.

Bilen, som ble undersøkt natt til 18. oktober, var lastet med store mengder hermetikk. Da tollerne ristet på en av boksene, fattet de mistanke om at den ikke inneholdt langtidsholdbar mat, og inni fant de en pose med hvitt pulver. Ni bokser hadde annet innhold enn det som sto på etiketten. I to av dem var det i alt nesten sju kilo amfetamin, melder Tollvesenet.

Mannskaper fra Vestfold politidistrikt hentet både narkotikaen og føreren av bilen, en 28 år gammel polsk statsborger bosatt i Trondheim. Politiet etterforsker nå saken.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer