Fant bevisstløs jente fra pedofilm

Den 42 år gamle mannen bedøvet den lille jenta, skrudde på kamerat og filmet det seksuelle misbruket. Dansk politi har lenge prøvd å finne ut hvem jenta er. Nå har de endelig fått svar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Av hensyn til jenta, er politiet i Glostrup svært tilbakeholdne med kommentarer, skriver det danske nyhetsbyrået Ritzau. De sier at hun er mellom sju og elleve år, men vil ikke si hvor hun er fra. 42-åringen har tidligere oppholdt seg på øya Samsø, og politiet har tidligere jobbet ut fra teorien om at overgrepene skjedde der.

Bevisstløs

Politiet fant den groteske videofilmen da de ransaket 42-åringens hjem på Samsø. Filmen er rundt 20 minutter lang, og 42-åringen misbruker jenta grovt mens hun trolig er bevisstløs. Siden politiet ikke visste hvem jenta var, gikk de ut med informasjon om båndet. Det førte til at de fikk 15 tips fra publikum.

- Noen av tipsene gjaldt den jenta vi nå ha identifisert, sier visekriminalinspektør Kai Hermann til Ritzau.

Tidligere dømt

Politiet har så langt ikke snakket med jenta, og har ikke kartlagt hvilken forbindelse det er mellom overgriperen og henne. Så langt er heller ikke 42-åringen konfrontert med at jenta er funnet. Han sitter for øyeblikket varetektsfengslet, siktet for å ha forgrepet seg mot barn. Han er tidligere dømt for seksuelt misbruk av barn, og sier at filmen politiet fant er omfattet av dommen han fikk i 1993 for flere overgrep mot småjenter.

Etter å ha sonet dommen, flyttet han til Samsø. Ifølge Ritzau tok det kort tid før han fikk lov å passe barna til venner og bekjente. Enkelte av dem fikk overnatte hos mannen.