Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant bildemappen «Mitt første drap» på siktedes mobil

Var dyttet ned i halsen på offeret. Sjokkfunn under obduksjon etter nabodrapet i Arendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Under obduksjonen av den drepte mannen i 40-årene som ble funnet i Arendal 3. mars, fant rettsmedisinerne en mobiltelefon som var presset ned i halsen på avdøde.

Den siktede naboen, en mann i 20-årene, samtykket da politiet mandag ba om forlenget varetektsfengsling, skriver Agderposten.no.

Politiet skal ha lagt fram funnet av mobiltelefonen i den dreptes hals, vist til massiv voldsbruk samt funn av en bildemappe merket «Mitt første drap» på den siktedes mobiltelefon som begrunnelse for videre fengsling.

Politiadvokat Leif Aleksandersen sier ifølge Agderposten.no at det er flere momenter som tilsier fare for gjentakelse, noe den siktedes forsvarer betegner som «helt søkt».

- Et drap er et drap. At omstendigheter og hendelser i forbindelse med drapet skulle tilsi gjentakelsesfare er jeg uenig i, sier forsvarer Ole Devold til avisen.

Den drepte ble funnet i siktedes leilighet 3. mars i år. Det er antatt at han ble drept i midten av februar i år.

(NTB)

GROTESK: 25-åringen fra Arendal som uten noe større motiv drepte naboen sin etter krangler om rekeskrelling og videoleie, skjulte liket i bolighuset i lengre tid, tok skrytebilder av det med mobilen, før han skal ha dyttet telefonen ned i halsen på offeret. Foto: CHRISTIAN NØRSTEBØ
GROTESK: 25-åringen fra Arendal som uten noe større motiv drepte naboen sin etter krangler om rekeskrelling og videoleie, skjulte liket i bolighuset i lengre tid, tok skrytebilder av det med mobilen, før han skal ha dyttet telefonen ned i halsen på offeret. Foto: CHRISTIAN NØRSTEBØ Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media