Fant bilen under vann

Flere biler står under vann ved innfartsparkeringa ved Tusenfryd. Politiet, bilberger og kommunen er på stedet for å begrense skade.

UNDER VANN: Politiet i Øst melder på X/Twitter at pendlerparkeringen ved Tusenfryd er delvis oversvømt og 6-7 biler står under vann. Politiet, kommunen og bilberger er på stedet for å begrense skadene. Foto: Politiet i Øst / NTB
UNDER VANN: Politiet i Øst melder på X/Twitter at pendlerparkeringen ved Tusenfryd er delvis oversvømt og 6-7 biler står under vann. Politiet, kommunen og bilberger er på stedet for å begrense skadene. Foto: Politiet i Øst / NTB Vis mer
Publisert

Politiet opplyser at pendlerparkeringen på Tusendfryd er delvis oversvømt som følge av uværet.

Seks-sju biler skal stå under vann.

- Politiet, bilberger og kommunen er på stedet for å begrense skade, skriver politiet på X.

Politiet ber de som har parkert på stedet, om å hente bilen.

Arne Grøndalen har hatt el-bilen parkert på innfartsparkeringa ved Tusenfryd siden i dag tidlig. Han fikk melding på mobilen om at alarmen hadde gått av og sjekket da kamaeraene på bilen.

ALARMEN GIKK: Da Arne Grøndalen sjekket kameraene på bilen, så han at den sto under vann. Foto: Privat
ALARMEN GIKK: Da Arne Grøndalen sjekket kameraene på bilen, så han at den sto under vann. Foto: Privat Vis mer

Da så han at bilen sto i vann.

- Nå er brannvesenet her for å prøve å hekte en krok på bilen. Siden det er en elbil er det ingen som har så lyst til å gå ut i det vannet.

- Vet du hva som skjer videre?

- De skal prøve å dra bilen ut av vannet. Deretter antar jeg jo at den ikke er kjørbar, men må fraktes rett til et verksted, sier Grøndalen til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer