Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant bukser uten lommefôr hjemme hos siktede

Saken mot Lommemann-siktede er styrket. Kripos er tipset om flere seksuelle overgrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) På en pressekonferanse i formiddag gjorde Follo-politiet det klart at det er gjort funn som styrker saken mot den siktede i Lommemannen-saken.

Blant annet har politiet tatt beslag i flere av siktedes bukser. Minst én av buksene skal mangle foring i lommene.

- Buksebeslagene styrker vår sak mot siktede, sier påtaleleder Jorid Kile Berg i Follo politidistrikt.

Hun ønsker ikke å si hvor buksene er beslaglagt eller om buksehullet bærer preg av å være slitt eller lagd til med overlegg.

- Jeg kan ikke si noe om hullet i den beslaglagte buksa er lagd med vilje, sier Berg til Dagbladet.no

Vurderer motorsportstevner

Etter pågripelsen i går, har Kripos fått inn flere interessante tips, som politiet nå jobber med.

Det er rapportert om nye seksuelle overgrep som politiet ikke tidligere er vært kjent med. Politiet har også fått tips om hvordan siktede er som person og hans reisevirksomhet.

Den 55 år gamle siktede mannen er kjent for å være motorsportinteressert. Politiet vil nå blant annet se på om reising til motorsportstevner kan være bakgrunnen for hans reisevirksomhet til forskjellige steder rundt i Sør-Norge - hvor politiet mistenker at han har forgrepet seg på rundt 150 barn.

- Dersom vi finner noe om dette i vårt materiale vil vi vurdere om slike stevner kan være grunnen til hans reisevirksomhet, sier hun til Dagbladet.no.

UTEN LOMMER: Denne dongeribuksen er blant flere beslag politiet gjorde fra 55-åringens bolig i går. Politiet bekrefter at de har beslaglagt bukser uten lommefor. Foto: LEIF STANG
UTEN LOMMER: Denne dongeribuksen er blant flere beslag politiet gjorde fra 55-åringens bolig i går. Politiet bekrefter at de har beslaglagt bukser uten lommefor. Foto: LEIF STANG Vis mer

Uvisst om straffskyld

Det kom også fram av pressekonferansen at politiet startet avhør av siktede i går. Avhøret ble avbrutt, da siktede ville snakke med sin forsvarer Tor Erling Staff.

Politiet avventer nå beskjed fra Staff før avhørene kan gjenopptas.

Derfor er det for tidlig å si om siktede erkjenner straffskyld eller ikke, opplyser politiet i Follo.

Det pågår avhør av vitner i saken.

Politiet har videre planer om å gjennomføre ransaking av flere bosteder og oppholdssteder som politiet mener han har vært, men vil si hvor disse er.

image: Fant bukser uten lommefôr hjemme hos siktede
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media