Fant Buster - fikk 25 000

ASKIM (Dagbladet.no): Høyt savnet og i god form ble boxeren Buster funnet ved 23-tida i går kveld. Tore Olaussen ble 25 000 rikere for hundefangsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag ble boxeren Buster stjålet i Oslo. En fortvilt familie utlovde 25 000 kroner i dusør for opplysninger som førte til at Buster kom til rette. Jubelen sto derfor i taket da de fikk melding om at Buster var funnet i god behold i går kveld.

- Helt utrolig

- Det var en ubeskrivelig følelse å møte igjen Buster. Da vi fikk telefonen om at han trolig var funnet visste vi at det måtte være ham, men vi torde ikke tro det likevel. Nå skal vi hjem og slappe av, og invitere alle vennene som har hjulpet oss med letingen. De har vært helt utrolige, sier en lettet og lykkelig matfar Ola Strømsmoen til Dagbladet.no.

Tore Olaussen var ute og kjørte bil på Langhus da han oppdaget en hund langs veien.

- Vi holdt på å kjøre på hunden. Vi stoppet og gikk ut av bilen, og så at den var alene og hadde båndet slepende etter seg. Da vi ropte og plystret kom den løpende mot oss, forklarer redningsmannen Tore Olaussen. Han kan nå glede seg over dusøren på 25 000 kroner. Deler av pengene skal brukes på julegaver.

Gjensynsglede

Buster fikk bli med Olaussen hjem og sove på sofaen i peisestua. I dag møtte han familien sin igjen, og gjensynsgleden var enorm. I to timer løp han rundt og hilste overlykkelig på alle i nærheten, også Dagbladets utsendte. Så gikk lufta ut av ballongen og Buster sovnet momentant på gulvet.

I kveld vanker det kylling på familiens kjæledegge. Og til natta skal han få sove i familiens seng.

GJENFORENT: Tore Olaussen (t.v.) sørget for at Ola Strømsmoen, Anne Kathrine Kriegbaum og Adrian (5) fikk tilbake Buster.
TAKK FOR HJELPEN: Buster takket for seg på sin egen måte, ved Olaussens garasje.