Fant cannabisplantasje og hasj hos fengselslege (34)

Innrømmer alt.

FANT CANNABIS: En fengselslege i Larvik er blant annet siktet for fremstilling av narkotika etter at politiet fant en cannabisplantasje på eiendommen hans. Dette bildet er tatt hos Kripos etter et annet beslag. Illustrasjonsfoto: FRANK KARLSEN
FANT CANNABIS: En fengselslege i Larvik er blant annet siktet for fremstilling av narkotika etter at politiet fant en cannabisplantasje på eiendommen hans. Dette bildet er tatt hos Kripos etter et annet beslag. Illustrasjonsfoto: FRANK KARLSENVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): En mann (34) som jobber som lege på flere sykehjem og i fengselet i Larvik, innrømmer å ha dyrket cannabis på gården sin i Brunlanes, skriver Østlands-Posten.

Mannen er siktet for fremstilling, erverv og bruk av narkotika, etter at politiet i forrige uke fant 120 cannabisplanter inne i et bolighus.

— I tillegg beslagla vi 30 gram tørket materiale og noe ferdig hasj, forteller leder for krimavdelingen ved Larvik politistasjon, Knut Vidar Vittersø, til Østlands-Posten.

34-åringen har i avhør innrømmet at han har kjøpt hasjen som ble funnet på eiendommen, Mannen er også siktet for brudd på våpenloven, etter at politiet fant et uregistrert våpen under razziaen mot gården.

Saken kan nå ende i retten som en enedommersak, siden mannen har innrømmet forholdene. Etter avhøret der han innrømte alt, ble han løslatt fra varetekt.

Krimleder Vittersø betegner beslaget på gården som stort. I en urelatert sak i Halden for noen måneder siden, der det ble beslaglagt over 100 planter, ble det sagt at de de ferdigdyrkede plantene med toppskudd ville utgjort flere kilo cannabis.