Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant den fjerde omkomne i Ålesund

Fire av fem ofre lokalisert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Brann- og redningsteamet som arbeider med å lokalisere og hente ut de omkomne etter rasulykka i Ålesund, lokaliserte i dag den fjerde omkomne.

I en pressemelding skriver stabssjef John Kåre Flo i Sunnmøre politidistrikt:

Sunnmøre politidistrikt melder at en fjerde av de omkomne er lokalisert i Fjelltunvegen 31 tirsdag 8.4. kl. 10.35. Noe arbeid gjenstår før den omkomne vil bli bragt til sykehus for identifisering.

I går ble den tredje omkomne lokalisert og bragt til sykehus for identifisering.

Fra før av har Kristin Krogen (23) og Bjørn Olaf Rudi (52) blitt identifisert som to av de omkomne etter raskatastrofen.

Les også: - Gir oss ikke før alle er ute

Politiet opplyser i pressemeldinga at de nå arbeider med å søke etter den siste og femte omkomne i blokka.

FANT OFFER NUMMER FIRE: Brann- og redningsteamet lokaliserte i formiddag den fjerde omkomne i rasblokka i Ålesund. Dette bildet er fra da politiet hentet ut ett av de tidligere ofrene før helga. Foto: Sara Johannessen/SCANPIX
FANT OFFER NUMMER FIRE: Brann- og redningsteamet lokaliserte i formiddag den fjerde omkomne i rasblokka i Ålesund. Dette bildet er fra da politiet hentet ut ett av de tidligere ofrene før helga. Foto: Sara Johannessen/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media