Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant DNA fra drapssiktet ektemann på åstedet der Narges (27) ble drept

Har erkjent drapet.

HAR FUNNET DNA: Politiet har funnet DNA fra den drapssiktede ektemannen etter at 27-årige Narges Josefi ble funnet drept på Hamar. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
HAR FUNNET DNA: Politiet har funnet DNA fra den drapssiktede ektemannen etter at 27-årige Narges Josefi ble funnet drept på Hamar. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har sikret DNA fra den siktede ektemannen på stedet der Narges Josefi (27) ble drept.

Den siktede var torsdag kveld i et nytt avhør med politiet, skriver Hamar Arbeiderblad. Der ble han konfrontert med nye bevis fra etterforskningen. Politiet har blant annet sikret seg mannens DNA fra åstedet.

- Vi har nå både tekniske funn og en sikker observasjon som knytter ham til åstedet, sier politiadvokat André van der Eynden.

Han sier det fremdeles er mange tekniske spor som ikke er analysert ferdig. Det er planlagt nye avhør av den siktede 37-åringen.

Den 27-årige gravide kvinnen ble påført et tosifret antall knivstikk da hun ble drept. Hennes 37 år gamle ektemann har erkjent at det var ham som knivstakk kvinnen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling