Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant DNA-spor på drapsoffer

Det er funnet biologiske spor i ansiktet til drapsofferet Gunn Merete Lode (32). Lode ble knivstukket til døde på Bryne 26. august i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det biologiske materialet er trolig er spytt, og skal være av en slik kvalitet at det har gitt etterforskerne en DNA-profil, skriver VG.

Det er tatt spyttprøver av venner og hjelpemannskaper som var i kontakt med Gunn Merete Lode drapsnatta, men politiet har ikke funnet ut hvem det biologiske materialet stammer fra. Ifølge VG kan dette tyde på at det er drapsmannen som har avsatt de biologiske sporene.

Lensmann Geir Magne Aanestad bekrefter overfor avisa at politiet har tatt utelukkelsesprøver av personer som var i kontakt med avdøde i løpet av ettermiddagen, kvelden og natta, og at de ikke har avdekket hvem som har avsatt materialet.

Gunn Merete Lode ble knivstukket til døde på vei hjem fra en bytur med venninner natt til 26. august i år. Den angivelige spyttflekken ble oppdaget av rettsmedisinere få dager etter drapet.

DREPT: Gunn Merete Lode (32).
Hele Norges coronakart