Fant død kvinne i vannet ved Sogndal

Har søkt etter Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) i området siden 28. oktober.

FANT DØD KVINNE I VANNET:  Like før klokka halv to i dag fant politiet en død kvinne i Barsnesfjorden ved Sogndal. Kvinnen er ikke identifisert. Politiet har søkt i området etter 22 år gamle Veronica Heggheim Stegegjerdet siden 28. oktober. Foto: Terje Bjørn Eggum / Sogn Avis
FANT DØD KVINNE I VANNET: Like før klokka halv to i dag fant politiet en død kvinne i Barsnesfjorden ved Sogndal. Kvinnen er ikke identifisert. Politiet har søkt i området etter 22 år gamle Veronica Heggheim Stegegjerdet siden 28. oktober. Foto: Terje Bjørn Eggum / Sogn Avis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet har i dag funnet en død kvinne i Barsnesfjorden i Sogndal.

- Rundt klokka 13.30 i dag så ble det gjort et funn av en død kvinne innerst i Barsnesfjorden. Funnet ble gjort av en tilfeldig turgåer, som så ting som hun varslet politiet om, sier fungerende regionlensmann Asle Karoliussen til Dagbladet.

Det har de siste tre ukene blitt gjort søk i området etter savnede Veronica Heggheim Stegegjerdet (22), som ble meldt savnet 28. oktober. Politiet jobber nå med å identifisere kvinnen som ble funnet i vannet.

- Det blir obduksjon på Gades institutt så snart det lar seg gjøre. Vi vil ikke si noe mer om funnet, før identiteten er fastslått. Veronicas familie er varslet om at vi har gjort et funn, sier Karoliussen til Dagbladet.

I går, før funnet, sa bistandsadvokaten som representerer familien at de håper at Veronica blir funnet, så de får svar.

- Familien har det ikke så greit. De har det veldig tøft. De håper jo at hun skal bli funnet i god behold, eller at hun i alle fall blir funnet, så de får svar, sa Synne Catrin Øren til Dagbladet i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer