Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant død mann i utbrent bil

Dødsfallet er mistenkelig. - Kan ikke utelukke en eksplosjon, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person er funnet død i et utbrent bilvrak på Borgenhaugen i Sarpsborg. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig «og holder alle kort åpne».

Hendelsen ble meldt til politiet klokka 15.30 i ettermiddag.

- Vi vet ikke hva som har skjedd. Det kan ha vært alt fra en tragisk ulykke til en eksplosjon til... ja, alt fra A til Å, sier operasjonsleder Rune Arneberg ved Østfold politidistrikt til Dagbladet.

Både vraket og avdøde er sterkt forbrent. Det har så langt ikke vært mulig å identifisere vedkommende, men politiet «har en idé om at det er bileier», sier Arneberg. Ifølge NTB skal den omkomne være en kvinne.

- Vedkommende er ikke del av noe bestemt miljø i byen, og er ikke kjent av politiet fra før, legger han til.

- Var det vitner til selve brannen eller eksplosjonen?

- Nei, ikke som vi har registrert så langt. Vi har snakket med folk i området og fortsetter etterforskningen, sier Arneberg.

Bilvraket er nå tauet inn fra åstedet for ytterligere tekniske undersøkelser.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling