<strong>LULLINGSTONE CASTLE:</strong> En eldre mann ble funnet død på eiendommen til det 500 år gamle slottet. Foto: Shutterstock Editorial
LULLINGSTONE CASTLE: En eldre mann ble funnet død på eiendommen til det 500 år gamle slottet. Foto: Shutterstock Editorial Vis mer

Lullingstone Castle:

Fant død mann ved slott

Fikk meldinger om steiner som ble kastet.

Publisert

En eldre mann ble funnet død på eiendommen til et gammelt slott i Storbritannia, på torsdag.

Politiet fikk, ifølge The Guardian, meldinger om at noen på området til det over 500 år gamle slottet, kasta steiner.

Til avisa sier de at en mann seinere døde på stedet, og at både politi fra Kent og Essex sitt direktorat for alvorlig kriminalitet etterforsker dødsfallet.

Krangel

Mannen skal ha vært i 60-åra, og ifølge BBC kan det se ut til at det har oppstått en krangel mellom han og to tenåringsgutter nær innsjøen på området.

Personer som bor i området har ved flere anledninger klagd på det de mener er personer som oppfører seg dårlig. En av dem som klagde, Stephen Jury, mener at noe må gjøres.

- Mengden dårlig oppførsel rundt om i bygdene er en vits. Det har vært flere liknende hendelser bare den siste uka. Det som skjedde med mannen er grusomt, men det har ligget i kortene at noe slikt kunne skje, skriver Jury til et av de lokale parlamentsmedlemmene.

TYRKIA: De små slottene kan se ut som scener fra en Disney-film, men her kan du faktisk bo. Reporter: Madeleine Liereng. Video: Prestige Life Real Estate. Foto: NTB Scanpix Vis mer

500 år gammelt

Slottet han ble funnet ved ble bygget i 1497, og er en kjent turistattraksjon i området. Eiendommen har blant annet en egen innsjø og flere hager med planter som har blitt importert inn.

Slottet har vært eid av samme familie siden 1500-tallet, men er stengt ned nå på grunn av coronakrisa.

Ingen av familiemedlemmene skal ha blitt skadd i hendelsen, og ingen av de ved slottet har kommentert dødsfallet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer