Fant død person i Sokndal

Kan være savnet tysker (27).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): I ettermiddag fant en turgåer levninger etter et menneske i sjøkanten i Sokndal i Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad.

- Funnet er av noe som sannsynligvis er deler av et menneske, sier operasjonsleder Henning Andersen i Rogaland politidistrikt til avisa.

- Ut fra stedet å dømme, antar vi at det er tyskeren som ble meldt savnet i begynnelsen av september da en båt med tre personer om bord kantret.

ForsvantSøndag 6. september i år kantret en båt med tre personer ved utløpet av Rekefjord ved Hauge i Dalene. Alle tre havnet i vannet. To av dem klarte å komme seg opp på et skjær. Den tredje personen ble meldt savnet.

Ifølge Stavanger Aftenblad er de to som overlevde en 45 år gammel mann og hans 25 år gamle datter. Personen som ble meldt savnet, og som trolig nå er funnet død, er en 27 år gammel mann.

27-åringen skal ha reddet seg opp på et annet skjær, men forsvant i sjøen da han forsøkte å ta seg over til skjæret de to andre befant seg på. Et Sea King-redningshelikopter reddet far og datter fra skjæret. Da var 27-åringen borte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer