Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant død person i Sokndal

Kan være savnet tysker (27).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): I ettermiddag fant en turgåer levninger etter et menneske i sjøkanten i Sokndal i Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad.

- Funnet er av noe som sannsynligvis er deler av et menneske, sier operasjonsleder Henning Andersen i Rogaland politidistrikt til avisa.

- Ut fra stedet å dømme, antar vi at det er tyskeren som ble meldt savnet i begynnelsen av september da en båt med tre personer om bord kantret.

Forsvant
Søndag 6. september i år kantret en båt med tre personer ved utløpet av Rekefjord ved Hauge i Dalene. Alle tre havnet i vannet. To av dem klarte å komme seg opp på et skjær. Den tredje personen ble meldt savnet.

Ifølge Stavanger Aftenblad er de to som overlevde en 45 år gammel mann og hans 25 år gamle datter. Personen som ble meldt savnet, og som trolig nå er funnet død, er en 27 år gammel mann.

27-åringen skal ha reddet seg opp på et annet skjær, men forsvant i sjøen da han forsøkte å ta seg over til skjæret de to andre befant seg på. Et Sea King-redningshelikopter reddet far og datter fra skjæret. Da var 27-åringen borte.

Ikke noe kriminelt
- Levningene vil bli sikret og bragt til patologisk avdeling ved Universitetsjukehuset i Stavanger for identifikasjon, sier Andersen til lokalavisa.

Andersen ønsker ikke å kommentere saken ytterligere overfor Dagbladet, men forteller at det ikke er noen indikasjon på at det har skjedd noe kriminelt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media