Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant død person ved barnelevering

I barnehage på Bjølsen i Oslo i morges. Kvinne i 50-årene.

 BÅRET UT:  Den døde personen som ble funnet da Mor Godhjerta barnehage på Bjølsen i Oslo åpnet i morges, vår båret bort før klokka 11. FOTO: NINA HANSEN/DAGBLADET.
BÅRET UT: Den døde personen som ble funnet da Mor Godhjerta barnehage på Bjølsen i Oslo åpnet i morges, vår båret bort før klokka 11. FOTO: NINA HANSEN/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var en forelder som skulle levere barn, som fant en død person inne på området til Mor Gohjertas barnehage i Maridalsveien 227 på Bjølsen i Oslo i morges, får Dagbladet opplyst på åstedet.

Politiet har nå sperret av et område og dekket til den døde med en presenning

Det er en voksen person, som ble funnet utendørs, men innenfor barnehagens område, opplyser Nina Aure, vaktleder på Kriminalvakta i Oslo-politiet.

Ikke mistenkelig
- Vi har reist ut for å gjøre rutinemessige undersøkelser på stedet. Foreløpig er det ikke noe som tilsier at det er et mistenkelig dødsfall, sier Aure til Dagbladet.

Hun opplyser til Dagbladet ved 13.30-tiden at den døde er identifisert og at pårørende er varslet.

- Det var en kvinne i 50-årene som ble funnet død. Det er ingen grunn til å anta at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse mmed dødsfallet, sier vaktlederen.

 DØD PERSON I BARNEHAGE:   Politiet er i Mor Godhjerta barnehage på Bjølsen i Oslo der en død person ble funnet mandag morgen. Den døde er dekket til med en presenning (til venstre).FOTO: NINA HANSEN/DAGBLADET.
DØD PERSON I BARNEHAGE: Politiet er i Mor Godhjerta barnehage på Bjølsen i Oslo der en død person ble funnet mandag morgen. Den døde er dekket til med en presenning (til venstre).FOTO: NINA HANSEN/DAGBLADET. Vis mer