Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant dyrekropp støpt inn i sement

- Dette er ren ondskap

MAKABERT FUNN: Politiet i Agder rykket ut eter funnet av denne dyrekroppen, støpt inn i sement. Politibetjent Trond Cato Gjøvland inspiserer kadaveret, som sannsynligvis er en hund. Foto: Nicolai Prebensen/N247
MAKABERT FUNN: Politiet i Agder rykket ut eter funnet av denne dyrekroppen, støpt inn i sement. Politibetjent Trond Cato Gjøvland inspiserer kadaveret, som sannsynligvis er en hund. Foto: Nicolai Prebensen/N247 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en bussjåfør som kom over det makabre funnet ved Langenesveien i Søgne i Vest-Agder. Kadaveret av det som er en hund, eller kanskje en rev, er støpt inn i sement og forlatt i veikanten, med annet søppel.

- Dette er ren ondskap eller folk som har gjort noe makabert mot bedre vitende, sier operasjonsleder Martin Ugland til lokalavisa N247.

Sjekkes mot register Til Dagbladet forteller operasjonslederen at dyret nå er hentet av Falck, som kan sjekke om dyret har en chip hvis det er en hund.

- Vi har foreløpig ingen formening om hvordan dette har skjedd. I morgen blir saken tatt opp av det lokale lensmannskontoret som starter etterforskning, sier Ugland til Dagbladet.

Operasjonslederen sier at dyret mest sannsynlig er en hund, men at det også kan være en rev.

Makabre dyrefunn Politiet skriver på twitter at det er «tydelig at den har ligget på stedet noe tid».

Bussjåføren som oppdaget dyret, Espen Sivertsen, sier til N247 at det luktet av dyret.

- Det kan være en rev eller en hund som har kommet oppi et hull hvor noen graver ut ei tomt. Uansett hadde det gått an å ringe politi eller viltnemda og gitt beskjed, sier Sivertsen.

Saken er det andre makabre dyrefunnet i Søgne på kort tid. I februar ble fire smådyr funnet halshugget kirketrappa til Søgne gamle kirke.

Det dreide seg om en kanin, et par marsvin og det som trolig er en ilder.

Hele Norges coronakart