Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant edderkopp i maten

Cafègjesten fant et hårete kryp i maten og kastet opp. Da ble hun skjelt ut og truet med politianmeldelse av innehaveren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frokosten fikk ikke en gang tid til å sette seg fast i halsen til Helle Drud Mortensen før den kom opp igjen. Årsaken var et hårete kryp som badet seg i dressingen i sandwichen hun akkurat hadde satt tennene i på cafè Frank A i Odense.

Edderkoppen som veltet seg i sandwichen var på størrelse med en dansk to-krone, og Mortensen skrek høyt da hun oppdaget den.

Etter en snartur på toalettet for å kaste opp ble hun møtt av en anklagende kelner.

- Han forsøkte å gjøre oss til latter overfor de andre gjestene og latterliggjorde oss fullstendig. Han påsto at det var åpenbart at edderkoppen måtte ha falt ned fra treet vi satt under. Men han kunne ikke forklare hvorfor edderkoppen badet i dressing. For å gjøre en lang historie kort, så var det sånn at vi gjerne ville ha en unnskyldning, men han behandlet oss nærmest som om det var vi som skyldte ham en unnskyldning, sier Mortensen til den danske avisa BT.

Da Mortensen ringte cafèen dagen etterpå ble hun møtt av en skrikende innehaver som ville ha seg frabedt truslene hennes. Mortensen skjønte ikke hva slags trusler innehaveren siktet til, men fikk til svar at han hadde telefonnummeret hennes og kom til å ringe politiet.

- En ting er at det er en edderkopp i sandwichen jeg får servert. Det kan i utgangspunktet skje på et hvilket som helst slags kjøkken om man skyller salaten litt raskt, men at man etterpå blir så til de grader skjelt ut av kelneren, det gjør meg innmari sint, sier Mortensen til avisa.

Dermed bar det til redaksjonen i BT, som etter et par forsøk fikk kontakt med innehaveren på telefon.

- God dag, jeg ringer fra BT. Jeg ringer fordi jeg har snakket med en jente som var gjest hos dere i går, og hun sier....

Lenger kom ikke journalisten før han ble avbrutt av innehaveren.

- Hvis du ikke holder opp med å true meg går jeg til politiet.

- Men jeg har ikke truet deg. Jeg har jo aldri snakket med deg før nå?

- Du kan ikke fortsette å true meg. Jeg går til politiet. Farvel.

Helle Drud Mortensen har bestemt seg for å bytte stamsted i Odense.

GØYAL GJEST: Helle Drud Mortensen fikk edderkoppsjokk da hun satt tennene i en sandwich fra cafèen Frank A i Odense.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media