Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant edderkopp i yoghurten

Birte Sofie Bjørkedal (13) måtte kaste opp etter frokosten sin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Jeg hadde spist opp nesten hele yoghurten, det var bare litt müsli igjen. Så så jeg edderkoppen krype rundt. Jeg ble så kvalm at jeg bare løp inn på do og kastet opp, forteller Birte Sofie Bjørkedal til Dagbladet.no.

13-åringen fra Grefsen i Oslo avsluttet frokostmåltidet med en gul God morgen-yoghurt.  

- Jeg tror ikke jeg kommer til å spise den samme typen igjen, men jeg skal ikke slutte å spise yoghurt, forsikrer Birte Sofie.

- Ikke farlig

Edderkoppen hun fant var veldig liten og Birte Sofie frykter derfor at hun har fått i seg edderkopper.

- Jeg tror ikke at det er noe farlig. Det var bare utrolig ekkelt, sier Birte Sofie.

Hun forteller at hun ropte på moren sin etter at hun hadde kastet opp. Yoghurten hadde moren kjøpt inn på Kiwi på Grefsen i dag tidlig. Moren tror at edderkoppen oppholdt seg i müslien.

Til undersøkelser

-EKKELT: Birte Sofie Bjørkedal fant edderkopp i yoghurten. Foto: PRIVAT
-EKKELT: Birte Sofie Bjørkedal fant edderkopp i yoghurten. Foto: PRIVAT Vis mer

Birte Sofies mor ringte Tine for å finne ut hvordan edderkoppen havnet i yoghurten. Hun frykter også at det finnes flere yoghurter i butikkene med edderkopper i.

- I Birte Sofies alder tror man at alt kan være giftig, så jeg litt for å berolige henne. Tine vil nå finne ut hva dette var for noe, forteller hun til Dagbladet.no.

Tine var behjelpelige og sendte bud for å hente det som var igjen av yoghurten. Yoghurtrestene er nå sendt til analyser.