POLTERGEIST? En kvinne i North Carolina i USA trodde hun hadde besøk av overnaturlige krefter da hun hørte lyder fra loftet. Det skulle vise seg å være ekskjæresten, som hadde bodd der i to uker. Illustrasjonsfoto: Colourbox
POLTERGEIST? En kvinne i North Carolina i USA trodde hun hadde besøk av overnaturlige krefter da hun hørte lyder fra loftet. Det skulle vise seg å være ekskjæresten, som hadde bodd der i to uker. Illustrasjonsfoto: ColourboxVis mer

Fant ekskjæresten på loftet tolv år etter at de skilte lag

- Trodde det var et spøkelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For en kvinne i North Carolina i USA ble det vanskligere å bli kvitt ekskjæresten enn hun trodde. Tolv år etter de to gjorde det slutt fant hun ham nemlig på loftet.

Det skriver Huffington Post.

- Jeg følte på meg at noe var ikke var helt riktig. Jeg trodde det var noe poltergeist-greier [et usynlig, paranormalt vesen som gjør ugagn, red. adm.] sier kvinnen, som ikke står frem med navn eller bilde, til Charlotte Observer.

Det kvinnen trodde var et spøkelse på loftet hennes, viste seg derimot å være ekskjæresten hennes, som hadde sluppet ut av fengsel, tolv år etter at det ble slutt mellom de to.

Der skal han ha oppholdt seg i to uker da kvinnens sønn og nevø fant ham.

- Så mye som jeg sjekker at jeg har låst dørene, så er det triste ved dette at jeg låste ham inne med oss, sier kvinnen.

Sammen med ekskjæresten, som hadde laget seg flere kikkehull til kvinnens soverom, fant familien kopper med avføring og urin.

- Jeg er helt forbløffet. Hvordan kan du kikke på noen gjennom en luftventil? spør hun avisa.

Mannen skal ha løpt ut av huset da han ble oppdaget, og er fortsatt på frifot.