Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant finger i sjokoladepudding

Tatt av foodprocessor´n, bekrefter produsenten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Nok en uappetittelig finger-i-mat-historie fra USA. Denne gangen gjelder det stakkars Clarence Stowers, som lørdag fant en fingerbit i en boks sjokoladepudding fra dessertbutikken Kohl´s i California.

Trodde det var drops

- Jeg trodde først det var et sukkertøy for de putter jo sukkertøy inn i iskrem, som en liten overraskelse. Så jeg tenkte, OK, jeg putter det bare i munnen og slikker av iskremen for å se hva det er, sa han ifølge San Franciso Chronicle.

Fingeren kom raskt ut igjen, men Stowers klarte fremdeles ikke å se hva det var. Så han skylte av den i kjøkkenvasken, og satte i et hyl.

I motsetning til den nylige hendelsen i samme stat, der Anna Ayala er tiltalt for å ha plantet en finger i maten på en Wendy´s restaurant, skal denne historien være hundre prosent vanntett.

Mistet i food processor

Representanter fra det amerikanske mattilsynet oppsøkte butikken i går, og eier Craig Thomas bekreftet at en av de ansatte hadde mistet fingeren i en food processor-ulykke. Den uheldige medarbeideren mista ei bøtte mens han jobba med pudding-dispenseren. I det han prøvde å fange bøtta i lufta, ble fingeren kutta.

En av de som jobba i vindusluka skal ha øst oppi pudding i et beger og solgt det til Stowers før han fikk med seg hva som hadde skjedd, skriver WECT TV6.

Stowers oppbevarer fingeren og puddingen i fryseren sin inntil advokatene hans finner ut hvordan de skal angripe saken.

Hele Norges coronakart