Fant flaskepost: - Hva i helsike?

Onsdag kveld så plutselig Sean Smith (16) et nyhetsinnslag om flaskeposten som han hadde sendt to og et halvt år tidligere.

FLASKEPOST: Christian Santos (17) har kommet i kontakt med Sean Smith (16) etter å ha funnet en flaskepost som sistnevnte sendte i 2018. Illustrasjonsfoto: Barry Peake / REX / Shutterstock / NTB
FLASKEPOST: Christian Santos (17) har kommet i kontakt med Sean Smith (16) etter å ha funnet en flaskepost som sistnevnte sendte i 2018. Illustrasjonsfoto: Barry Peake / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nylig fortalte Christian Santos (17) til CBS News at han fant en flaskepost på den portugisiske øygruppa Azorene, som ligger i Atlanterhavet, omkring 1500 kilometer fra Lisboa.

Nå har Santos kommet i kontakt med Sean Smith (16) som sendte flaskeposten for to og et halvt år siden. Dette som følge av at mora til Santos, Molly Santos, oppfordret folk til å hjelpe til med å finne ut av hvem som hadde sendt flaskeposten, noe som fikk medieoppmerksomhet.

«Hva i helsike?»

Smith forteller til CBS News at han og noen slektninger kastet noen flaskeposter i vannet i Rhode Island i USA i 2018. Han sier at noen av flaskepostene ble funnet like etterpå, og at han hadde glemt flaskepostene fram til at han så et nyhetsinnslag om det onsdag kveld.

- Min første reaksjon var: «Hva i helsike?», sier Smith.

Han forteller at han vil forsøke å holde kontakten med Santos.

- Jeg tror at vi vil forsøke å holde kontakten. Det er en veldig spesiell hendelse.

Meldingen

I et intervju med Boston Glove, som gjengis av BBC, forteller Santos at han fisket sammen med fetteren sin da flaskeposten ble funnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer