«HEIDI OG DIN H»: Siri Nordahl Olderøy (39) fant dette brevet i skogen for to år siden. Hun lurer fælt på hvordan det gikk med paret. Foto: Privat
«HEIDI OG DIN H»: Siri Nordahl Olderøy (39) fant dette brevet i skogen for to år siden. Hun lurer fælt på hvordan det gikk med paret. Foto: PrivatVis mer

Fant frierbrev for to år siden, men ingen vet om Heidi sa «ja»

Kjenner du Heidi og hennes «H»?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Heidi! Du er på rett spor. Jeg bare lurte på om du vil gifte deg med meg? Din H». 

Slik lyder ordene på et hvitt ark turgåer Siri Nordahl Olderøy (39) fant på tur i Kjekstadmarka utenfor Asker høsten for to år siden. 

Til tross for iherdig leting, har hun aldri fått svar på om Heidi sa «ja».

Etterlyses - Jeg har tenkt på dem og lurt på hvordan det gikk, men jeg vet ingenting, sier Nordahl Olderøy til Dagbladet.

Nå etterlyser hun paret gjennom ut.no og Den norske turistforeningen (DNT), der tusenvis av nordmenn i sommer har delt sine turminner.

Bildet ble lagt ut på Turistforeningens Instagram-konto i kveld, og allerede har over 400 mennesker engasjert seg.

- Jeg har også etterlyst dem på Facebook og Instagram, sier Nordahl Olderøy.

- Det hadde vært hyggelig å høre hvordan det har gått med dem. Uansett er det et fint stiminne for meg, sier hun.

- Ikke mye å gå etter - Det kan jo hende det hadde vært gøy for dem at jeg tok bilde av det også, kanskje før Heidi så det selv.

Turistforeningen er også svært spent på historien bak bildet.

- At han heter noe på h, er ikke så mye å gå etter. Men nå lurer jo alle på hvem hun er og om hun noen gang ble godt gift, sier Mette Øinæs Habberstad, kommunikasjonssjef i DNT til Dagbladet, som også lurer fælt på hvem paret er og om Heidi ble gift som følge av turen i skogen høsten 2013.  

Kanskje kjenner du Heidi og hennes «H»? Tips oss på 24 00 00 00, send SMS/MMS til 2400 eller skriv til oss på 2400@dagbladet.no.