Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut
KJELLER: Politiet skal ha funnet en hemmelig kjeller i en kolonihage i Tyskland. Politiets søk kobles til Madeleine «Maddie» McCanns forsvinning. Foto: AP / NTB Vis mer

Maddie-saken:

- Fant hemmelig kjeller

Politiet skal ha funnet en hemmelig kjeller i en kolonihage i Tyskland. Det melder tyske medier. Politiets søk kobles til Madeleine «Maddie» McCanns forsvinning.

Ifølge avisa Bild har politiet funnet en hemmelig kjeller på stedet hvor politiet det siste døgnet har søkt i forbindelse med forsvinningen av Madeleine «Maddie» McCann.

Siden tirsdag morgen har det pågått undersøkelser på en kolonihage utenfor Hannover. Politiet vil ikke si hva de leter etter, men har bekreftet at det er relatert til Maddie-etterforskningen.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Tirsdag lette politiet blant annet med gravemaskin og hunder i kolonihagen.

Onsdag skriver Bild at det er funnet store betongfundamenter på området, og politiet jobber med utgraving nå.

SØKER: Den tyske avisa HAZ skriver tirsdag formiddag at tyske myndigheter nå leter med gravemaskin på en tomt i Tyskland. Vis mer

En 43 år gammel tysk mann er mistenkt for å ha bortført og drept Maddie. Hun forsvant fra et leilighetskompleks i den portugisiske strandbyen Praia da Luz i 2007. Da var hun tre år gammel.

Ifølge Bild skal den mistenkte 43-åringen tidligere ha bodd fem kilometer unna kolonihagen politiet nå undersøker.

Lokalavisa HAZ har snakket med en nabo, som hevder å ha sett mannen på tomta tidligere. En nabo som grenser til kolonihagen kjente imidlertid ikke igjen den mistenkte da han ble vist et bilde, skriver avisa. Det er trolig fundamentet til huset som tidligere sto i kolonihagen politiet nå har funnet. Ifølge en annen nabo skal huset ha blitt revet for mange år siden, etter å ha stått ubrukt over lengre tid.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!