Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant hemmelig zoo i luksusvilla etter drap

Full av eksotiske dyr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politifolk som etterforsker drapet på en ung kvinne, har oppdaget et hemmelig zoo i en luksusvilla sør for Indonesias hovedstad Jakarta. Blant dyrene der var en liger - en krysning mellom løve og tiger.

Det ble dessuten funnet aper av flere arter, hjorter, gjess og påfugler, opplyste etterforskeren Didik Purwanto onsdag. Han sa ikke hvor mange dyr som ble funnet, men ifølge lokale medier dreier det seg om over et dusin.

De fleste av disse dyrene blir trolig sluppet ut i naturen. Men de indonesiske myndighetene er usikre på hva de skal gjøre med ligeren, ettersom den er et påfunn fra menneskers side og ikke hører naturlig hjemme i villmarken.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling