INGEN FUNN: Det var håp om at en kinesisk satellitt kunne ha funnet krasjstedet i Malaysia Airlines-mysteriet, men det ble ikke gjort noen funn etter en aksjon i natt. Foto: AP Photo/NTB Scanpix
INGEN FUNN: Det var håp om at en kinesisk satellitt kunne ha funnet krasjstedet i Malaysia Airlines-mysteriet, men det ble ikke gjort noen funn etter en aksjon i natt. Foto: AP Photo/NTB ScanpixVis mer

Fant ikke flyvraket på mulig krasjsted

Forsvinningen er fremdeles et mysterium.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Både fly og skip ble i natt sendt til området sør for Vietnam, der en kinesisk satellitt hadde oppdaget gjenstander som man trodde kunne være vrakdeler fra det savnede Malaysia Airlines-flyet.

Ingen funn Men nå melder Reuters at det ikke har blitt funnet noen spor etter flyet i området i Sørkinahavet.

Nyhetsbyråets reporter var selv om bord på et vietnamesisk fly som deltok i søket. Flyet, av typen Antonov 26, fløy over området i tre timer uten at det ble gjort noen funn.

De kinesiske satellittbildene skapte et nytt håp om at mysteriumet rundt Malaysia Airlines-flyet skulle bli løst.

Flere håp Det er ikke første gang det er gjort observasjoner som det har vært håp om at kan stamme fra det savnede flyet. Også tidligere observasjoner har vist seg å være falsk alarm.

Det har gått over fem dager siden flyet med 239 personer om bord ble meldt savnet.

Det var natt til lørdag lokal tid at Malaysia Airlines' flyvning MH370 forsvant etter at det tok av fra Kuala Lumpur på vei mot Beijing.