Fant ikke jentene i natt

Området politiet mistenkte at de to jentene kunne ligge begravd i, ble i natt sjekket ut av saken. Søket etter de to bortførte småjentene fortsetter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk i går tips om et område i hvor det var ferske spor av graving i jorda, og fryktet at de to bortførte jentene kunne ha blitt dumpet der. Området ligger like i nærheten av stedet de to jentene ble bortført, og bare en kort kjøretur fra hjemmene deres i Soham, Cambridgeshire.

I morges kunne politiet fortelle at området nå er ferdig gjennomsøkt, og at gravingen i området definitivt ikke har noe med jentenes forsvinning å gjøre.

- Dette har selvfølgelig vært en lang og stressende natt for familiene, og min sympati går til dem, sier lederen for etterfoskningen, Andy Hebb, til BBC.

- Vår etterforskning av de to jordhaugene ble akkurat avsluttet, og det er ingen forbindelse mellom dette og forsvinningene, sier han.

Familiene og politiet fryktet lenge at de ferske sporene etter graving i jorda kunne skjule likene av de to bortførte jentene, og politiet var i morges optimistiske med tanke på å finne dem.

- Nå må vi få tilbake fokuset og finne Jessica og Holly i live og i god form.